top of page
MI.JPG

Történetünk

2017-ben ismertük meg egymást, mikor mindketten várandósok voltunk első babáinkkal (Emi 6. hónap, Regi 8. hónap). A férjeink mutattak be minket egymásnak, akik már az oviban is együtt rosszcsontkodtak, és több mint 30 éve barátok. Másfél éve már szomszédok is vagyunk, a kisfiaink pedig apukáig nyomdokaiba lépve egy oviba járnak. Nagyon szerencsésnek tartjuk magunkat, mert mi lányok is nagyon jó barátnők lettünk, az pedig, hogy közös álmot építünk, egy baráttal a legizgalmasabb.🧚🏻🧚🏼‍♂️🦸🏻‍♀️🦸🏻‍♀️

2020 januárjában megszöktünk a hó elől és mindannyian, családostul elmentünk együtt Tenerifére. 🌴Ott egy kis adománygyűjtő projektünk kapcsán született meg a MOM WOW gondolata. 💬♥️Egy anyaotthonnak gyűjtöttünk ruhákat a környékbeli mami közösséggel, de emellett szerettünk volna egy kis pénzt is gyűjteni számukra. 🙌🏼Mivel Emi már egy ideje készítette a saját kalligráfiás pólóit, kitaláltuk, hogy egy anyukákat lelkesítő feliratos pólót fogunk készíteni, aminek a bevételét felajánljuk az otthon lakóinak. 🙋🏻‍♀️ Szóval így, a napsütötte teraszon elmélkedtünk anyaságról, női energiákról, és mire megszületett a felirat, tudtuk, hogy ez nem egy kis projekt lesz az életünkben. 🦸🏻‍♀️🦸🏻‍♀️Ott hirtelen beleálmodtunk egy világot ebbe a két szóba, és azóta is csak álmodunk, és imádjuk. Köszönjük, hogy ti is velünk álmodtok!🙌🏼🧚🏼‍♂️🧚🏻

Szerintünk minden mami szuperhős és megérdemli az elismerést. A MOM WOW póló saját magunk és szeretteink megbecsülésének szimbóluma, egy emlékeztető arra, hogy fantasztikus munkát végzünk (még ha nem is vagyunk tökéletesek) és merjünk büszkék lenni magunkra! 

#együttkönnyebb

Mi mamik nap mint nap támogatjuk, erősítjük egymás lelkét de vannak, akiknek sajnos ennél többre van szükségük. A MOMWOW kezdeményezés célja szervezett segítséget nyújtani a nehézségekkel küzdő mamiknak, ezért rendszeres kampányainkkal támogatunk majd különböző anyákat segítő szervezeteket. Ha többet olvasnál adomány kampányunkról, katt ide!

Két Mami összefogott, hogy értéket teremtsen.
Kihez szólunk? HOZZÁD!

Ha Büszke anya vagy
Ha büszke vagy a gyereked anyjára
Ha büszke vagy az édesanyádra


 

Rólunk

MOMWOW-2782.jpg
MOMWOW-2658.jpg

Szia, Emi vagyok! Art director, divatrajongó, kalligráfia-mániás. Hat évig dolgoztam digitális designerként –art directorként Londonban, miután haza húzott a szívem Budapestre. Szeretem meglátni a szépet magam körül, a modern kalligráfia hullámzó gyöngybetűi első pillanattól szerelem volt. Én felelek a MOM WOW design részéért.

Szia, Regina vagyok! Örök agyaló, állandó alkotásban. Marketing kommunikációval foglalkozom, ami több mint tíz év után is fel tud villanyozni. Munka mellett különböző alkotó projektekből töltődöm: lényeg, hogy kihívás legyen egy ismeretlen területen. A MOM WOW közösség építése mellett az a feladatom, hogy Emi gyönyörű betűi mögé valódi tartalom kerüljön, amiből minden Anya erőt meríthet.

Vagány alapdarabok anyukáknak. MOM WOW felsők, kiegészítők, ajándékok édesanyáknak. Pozitív üzenetes pólók nem csak anyáknak. Kézzel írt, egyedi kalligráfiás pólók. Szerintünk minden mami szuperhős.

bottom of page