Történetünk

Szerintünk minden Anya szuperhős és megérdemli az elismerést. A MOM WOW póló saját magunk és szeretteink megbecsülésének szimbóluma, egy emlékeztető arra, hogy fantasztikus munkát végzünk (még ha nem is vagyunk tökéletesek) és merjünk büszkék lenni magunkra! 

#együttkönnyebb

Mi mamik nap mint nap támogatjuk, erősítjük egymás lelkét de vannak, akiknek sajnos ennél többre van szükségük. A MOMWOW kezdeményezés célja szervezett segítséget nyújtani a nehézségekkel küzdő mamiknak, ezért rendszeres kampányainkkal támogatunk majd különböző anyákat segítő szervezeteket. 

Két Mami összefogott, hogy értéket teremtsen.
Kihez szólunk? HOZZÁD!

Ha Büszke anya vagy
 Ha büszke vagy a gyereked anyjára
Ha büszke vagy az édesanyádra


 

Rólunk

Szia, Emi vagyok! Art director, divatrajongó, kalligráfia-mániás. Hat évig dolgoztam digitális designerként –art directorként Londonban, miután haza húzott a szívem Budapestre. Szeretem meglátni a szépet magam körül, a modern kalligráfia hullámzó gyöngybetűi első pillanattól szerelem volt. Én felelek a MOM WOW design részéért.

Szia, Regina vagyok! Örök agyaló, állandó alkotásban. Marketing kommunikációval foglalkozom, ami több mint tíz év után is fel tud villanyozni. Munka mellett különböző alkotó projektekből töltődöm: lényeg, hogy kihívás legyen egy ismeretlen területen. A MOM WOW közösség építése mellett az a
feladatom, hogy Emi gyönyörű betűi mögé valódi tartalom kerüljön, amiből minden Anya erőt meríthet.

MOMWOW
  • Facebook Basic Black
  • Pinterest Basic Black
  • Black Instagram Icon
Csatlakozz Email Listánkhoz

© 2020 by MOMWOW. Proudly created with Wix.com