top of page

Szállítás és Visszaküldés

Szállítás

Kiszállítási lehetőségek

1. Foxpost megoldással, amelynek költsége előre utalás és PayPal fizetés esetén 900 Ft, utánvét esetén 1090 Ft. Foxpost lehetőség, a megadott lakhelyhez közeli, plázába vagy bevásárló áruházba szállít. Amennyiben ezt a kiszállítási módot választotta, kérjük, megjegyzésben adja meg a választott automata nevét. Átvétel a megrendeléstől számított maximum 5-10 napon belül. Átutalás esetén a csomagot az összeg beérkezése után adjuk fel, így a kiszállítás időtartama meghosszabbodhat.

2. Foxpost házhoz megoldással, amelynek költsége előre utalás és PayPal fizetés esetén 1600 HUF, utánvét esetén 1790 Ft. Átvétel a megrendeléstől számított maximum 5-10 napon belül. Átutalás esetén a csomagot az összeg beérkezése után adjuk fel, így a kiszállítás időtartama meghosszabbodhat.

3. Extra gyors kiszállítás GLS-sel. Előre utalás vagy PayPal esetén 2540 Ft, utánvét esetén 3540 Ft. Átvétel a megrendeléstől számított maximum 2-3 napon belül. Átutalás esetén a csomagot az összeg beérkezése után adjuk fel, így a kiszállítás időtartama meghosszabbodhat.

4. Személyes átvétel a Babagúz üzletben (Budapesten, XIII. Pannónia u. 33.), kizárólag előre utalással. Átvétel az átutalástól számított maximum 5 munkanapon belül. Amint a csomag bekerült a Babagúzba, e-mail értesítést küldünk. Átutalás esetén a csomagot az összeg beérkezése után adjuk fel, így a kiszállítás időtartama meghosszabbodhat.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Csere és visszaküldés

1. Amennyiben nem a rendelésnek megfelelő terméket szállítjuk ki, Fogyasztó köteles a hibát haladéktalanul, legkésőbb a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül e-mail címünkre (momwow2020@gmail.com) bejelenteni. Egyéb közösségi média felületen és telefonon történő bejelentést nem tudunk elfogadni. A csere költségei Szolgáltatót terhelik. Kizárólag olyan terméket áll módunkban kicserélni, amelyet láthatóan egyszer sem használtak.

2. Hibás termék (nyomtatott embléma hibája, varrás menti szakadás) szállítása esetén Fogyasztó köteles a hibát haladéktalanul e-mail címünkre (momwow2020@gmail.com), legkésőbb a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül bejelenteni. Egyéb közösségi média felületen és telefonon történő bejelentést nem tudunk elfogadni.A csere költségei Szolgáltatót terhelik. Kizárólag olyan terméket áll módunkban kicserélni, amelyet láthatóan egyszer sem használtak.

3. A nem a Szolgáltató hibájából eredő csere igényt (szín, méret, termék módosítási igénye, amely eltér a leadott megrendeléstől) 14 napon belül kérjük e-mail címünkre (momwow2020@gmail.com) bejelenteni. A visszaküldési és ismételt szállítási költség ez esetben a vásárlót terheli. Kizárólag olyan terméket áll módunkban kicserélni, amelyet láthatóan egyszer sem használtak.

4. Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult Fogyasztó 1 év elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

bottom of page