top of page

MUTASD MAGAD!

MOM WOW Mami figyelem!

 

Ha rendszeresen olvasod a posztjainkat, sztorijainkat, biztos tudod, hogy számunkra a MOM WOW nem csak mi ketten vagyunk, hanem mi mamik, mindannyian. Mindig megdobban a szívünk, amikor megosztjátok a képeiteket velünk, hiszen pont azért hoztuk létre a márkánkat, hogy mosolyt csaljunk az arcotokra, és büszkén viselhessétek a termékeinket. Úgyhogy, most keressük azokat a bátor és büszke mamikat, akik segítenének nekünk megmutatni a nagyvilágnak, hogy milyen fantasztikus erő lakik minden anyukában!

 

Erre az évre a kedvenc meglévő termékeink mellé elképesztően sok szép újdonsággal készülünk Nektek, amit szeretnénk, ha már nem csak rajtunk láthatnátok a webshopban, hanem a MOM WOW közösség tagjain. Ahogy eddig sem dolgoztunk modellekkel, úgy most is valódi mamikat, valódi nőket keresünk, akik mind úgy vagyunk szépek, ahogy vagyunk. Ha van kedved kipróbálni, milyen egy profi fotózás, ahol a fodrász és a sminkes varázslata után a kamera előtt kiléphetsz egy kicsit a megszokott életedből, és a legújabb MOM WOW cuccokban szabadíthatod fel a benned rejlő erőt, akkor jelentkezz bátran weboldalunkon!

 

A fotózás várható időpontja és helyszíne: Budapest, március 24. (kb. fél nap) És nem is kérdés, hogy minden bátor mamit, aki részt vesz a fotózáson, megajándékozunk legújabb termékeink egy-egy első darabjával!

Kérdésed van?

0620 3625676

​​

Jelentkezés és kapcsolatfelvétel 👇👇👇

MUTASD MAGAD!

Köszönjük, hogy jelentkeztél!
bottom of page