Adománygyűjtés

Csodálatos, hogy az anyaság mennyire össze tud hozni egymásnak vadidegen embereket. 🙌🏼Az, hogy mindannyian nagyon hasonló nehézségeken megyünk keresztül, ismeretlen ismerősökké tesz bennünket édesanyákat. 🤍Sajnos sok olyan mami is van, aki az átlagosnál keményebb problémákkal kell, hogy szembenézzen. Nekik sokszor a lelki támogatás mellett egyéb segítségre is szükségük van.

 

A MOM WOW márkát is egy adománygyűjtés hívta életre (lásd Történetünk), így nagyon fontos és állandó feladatunknak érezzük a nehéz helyzetbe került mamiknak való segítségnyújtást. Körülbelül negyedévente választunk új adomány célt. Jelenleg adomány maszkunk megvásárlásával tudsz te is hozzájárulni a MOMWOW márka közös adományához. A termék árából 500 Ft-ot utalunk egy olyan édesanyának, aki a COVID miatt veszítette el három gyermeke édesapját. A vásárlásból befolyó összeget Anyák napján folyósítjuk számára. Ha szeretnéd őt ezen felül pénz adománnyal támogatni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és elküldjük neked a számlaszámát.

Korábbi adománygyűjtésünkkel a Lea Anyaotthon karácsonyi vacsorájához járultunk hozzá.

 

Amennyiben partnerként szeretnél részt venni vagy intézményt javasolnál a következő gyűjtésünkhöz, vedd fel velünk a kapcsolatot!