top of page

Adománygyűjtés

Csodálatos, hogy az anyaság mennyire össze tud hozni egymásnak vadidegen embereket. 🙌🏼Az, hogy mindannyian nagyon hasonló nehézségeken megyünk keresztül, ismeretlen ismerősökké tesz bennünket édesanyákat. 🤍Sajnos sok olyan mami is van, aki az átlagosnál keményebb problémákkal kell, hogy szembenézzen. Nekik sokszor a lelki támogatás mellett egyéb segítségre is szükségük van.

 

A MOM WOW márkát is egy adománygyűjtés hívta életre (lásd Történetünk), így nagyon fontos és állandó feladatunknak érezzük a nehéz helyzetbe került mamiknak való segítségnyújtást. Körülbelül negyedévente választunk új adomány célt. Jelenleg adomány maszkunk, illetve Szuperhős pólóink megvásárlásával tudsz te is hozzájárulni a MOMWOW márka közös adományához. A termékek árából 500 Ft-ot utalunk az aktuálisan támogatott partnerünknek.

Jelenleg a Kuckó Programnak segítünk adományainkkal, akik nevelőotthonokban élő gyermekek és nevelők mindennapjait segítik.

Korábbi adománygyűjtésünkkel egy háromgyermekes anyukát támogattunk, aki a Covid miatt veszítette el férjét, illetve a Lea Anyaotthon karácsonyi vacsorájához járultunk hozzá.

 

Amennyiben partnerként szeretnél részt venni vagy intézményt javasolnál a következő gyűjtésünkhöz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vagány alapdarabok anyukáknak. MOM WOW felsők, kiegészítők, ajándékok édesanyáknak. Pozitív üzenetes pólók nem csak anyáknak. Kézzel írt, egyedi kalligráfiás pólók. Szerintünk minden mami szuperhős.

bottom of page